stimatriph logo

 

 

 

 

 

 

logo facebookLike us on Facebook!

Micro Electro Methodiek met STIMATRIPH®
Electro therapie wordt al meer dan honderd jaar met positieve resultaten toegepast als ondersteuning bij medische behandelingen. De laatste jaren zijn er vele vormen van electro therapie ontwikkeld. Een van de ontwikkelingen is het gebruik van micro stroom.
 
Het STIMATRIPH® apparaat produceert een bepaalde elektrische microgolf, die (op celniveau) door het lichaam herkend wordt als lichaamseigen.
 
Het lichaam wordt zo aangezet tot de aanmaak van ATP (Adenosine Trifosphaat) wat leidt tot herstel en genezing. ATP is de natuurlijke energiedrager van het lichaam, ook wel de levensmolecule genoemd. Daar waar ontstekingen, blokkades of andere belemmeringen in het lichaam aanwezig zijn, ontbreekt de ATP.
 
Sinds 1982 (Prof. Ngok Cheng) is bekend dat Microcurrent Electric Therapy een therapeutisch effect heeft op o.a pijn door de aanmaak van meer dan 800% ATP. Microcurrent Electric Therapy is wetenschappelijk getest.
 
Resultaten
Inmiddels is van STIMATRIPH® wereldwijd bewezen dat het werkt bij meer dan 85 % van de patiënten met een blijvend resultaat tussen 40% en 95 %. Bij sportblessures haalt men een resultaat van 100 %. Bij meer dan 80% van de mensen die Micro Electro Methodiek gebruiken en gebruikt hebben, slaat de therapie op kortere termijn aan.
 
Indicaties
Afname van zwellingen - Depressieve buien - Energietekorten - Gewrichtpijn en spierpijn - Herstel van wonden - Het elimineren van ontstekingen - Postoperatieve pijnen - Regeneratie van celweefsel en botweefsel - Slechte bloedcirculatie - Sportblessures - Stijfheid van ledematen - Verbetering van mobiliteit - Verlichting van pijn - Versterking van de (lokale) doorbloeding.