naalden logo

 

 

 

 

 

 

logo facebookLike us on Facebook!

Bioresonantie therapie
Bioresonantie komt voort uit de electroacupuntuur en wordt sinds 1976 met succes toegepast.
Bio is afkomstig van biologische systemen ( levende systemen zoals die van mensen, dieren, planten en micro-organismen). Resonantie is een verschijnsel waarbij een trilling (frequentie) een ander voorwerp of weefsel laat meetrillen. Dit treedt op als beide frequenties hetzelfde zijn. Als men bv een snaar van een harp aanslaat, zal een andere snaar meetrillen als deze dezelfde frequentie/toon heeft. Dit verschijnsel wordt gebruikt om, op energetisch niveau, ziekten te onderzoeken en om patiënten te behandelen.
 
Alle materie in de natuur heeft een eigen trilling/frequentie
Zo ook alles in het menselijke lichaam. Bioresonantie is dus de reactie van mensen op aangeboden trillingspatronen. Daarvoor maak ik gebruik van een bioresonantieapparaat, de PS1000 van de firma Rayonex, en vele ampullen die uiteenlopende trillingspatronen bevatten.
 
Het lichaam reageert op trillingen
Zodra een lichaam uit balans is, (verkeerde trillingen heeft) stroomt de energie niet goed door. Het gevolg: organen werken niet meer zoals het hoort. Met aangepaste lichaamseigen trillingen beïnvloedt het bioresonantie-apparaat lichamelijke processen zowel bij kinderen als bij volwassen. De bioresonantie werkt op het trillings- en energieniveau van het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en beschermt het lichaam tegen ongunstige invloeden.
 
De cellen in het lichaam wisselen informatie met elkaar uit
In een gezond lichaam functioneert de informatie-uitwisseling ongehinderd. Iedere cel weet wanneer hij zijn taak moet uitvoeren. Door storende invloeden van bijvoorbeeld parasieten, inentingen, stress of straling kan de communicatie tussen cellen verstoord worden. De cellen zijn niet meer goed op elkaar afgestemd waardoor ziektesymptomen zoals pijn, allergieën, chronische vermoeidheid en chronische klachten kunnen ontstaan. Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren nemen klachten aanzienlijk af of verdwijnen geheel.